inte inloggad

Information från styrelsen sep 2019

Nu är årets kanot säsong över och vi har plockat upp startgrindar och bojar på rocksjön tillsammans med HKK.

Det har varit ett fantastiskt kanot år med bra resultat av kanotister och vi har anordnat två tävlingar på rocksjön en regatta i maj och NM i aug, så stort tack till alla er som hjälpt till under året med div insatser allt från att köra båtkärror till tävlingar till att hjälpt till på rocksjön eller klubben.

Som ni säker har märkt så pågår det en hel del aktiviteter på klubben nu efter att vi hade en vattenskada i aug,

-nytt golv i hallen från ytterdörren fram till gymmet samt målning av väggar.

-Ny dörr kommer sättas upp så att vi kan skilja av uthyrningsdelen från omklädningsrummen och gymmet

-i killarnas omklädningsrum blir det golvvärme och nytt golv samt målning av väggarna. Nya bänkar kommer köpas in och skåpen kommer vara kvar.

På tisdag börjar Norrahammars bygg att spackla golv mm och skall vara klara med det under denna vecka och under nästa vecka kommer de måla och lägga nya golv så tanken är att de skall vara klara till den 10 oktober sedan sp kan vi börja nyttja våra lokaler igen.

Jag har meddelat styrelsen att jag kommer avgå som ordförande vid nästa årsmöte och även Richard Milton, Niklas Skagerö samt Joakim Nielsen kommer att sluta i styrelsen så just nu jobbar vi med att tillsammans med valberedningen ta fram förslag på hur en ny styrelse skall jobba och vilka arbetsuppgifter som skall ligga kvar i styrelsen.

Jag tänker inte sluta i klubben utan tanken är att jag tillsammans med Niklas Skagerö och Joacim Petersson skall ta över ansvaret för fastigheten med allt vad det innebär och avlasta ”gubbarna”.

Styrelsen har möte med valberedningen den 9 oktober kl 19.00 så har ni några förslag på något så kontakta med eller någon i valberedningen.

Valberedningen består av Magnus Mattson Mårn, Christiane Sackbrook, Magnus Karlsson, Ann-Louise Carlsson samt Paul Nystedt

Lördagen den 12 oktober blir det arbetsdag på klubben kl 1000-1400

Är det något nu funderar kring kontakta någon av oss i styrelsen

Stefan Wetter

Ordförande JKK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs fler nyheter
Admin 29 september, 2019