inte inloggad

Månadsbrev från ordföranden

Stort tack för förtroendet att ytterligare ett år få leda arbetet i kanotklubben, tillsammans skall vi göra många roliga saker tillsammans under 2019 och flytta fram vår position som en av Sveriges större kanotklubbar.

Den nya styrelsen på plats och vi har haft vårat första styrelsemöte och det känns väldigt bra med dessa personer i styrelsen som tillsammans vill göra mycket bra för vår klubb.

Vi kommer de närmsta veckorna att sätta roller och funktioner i styrelsen och kommer ut med information när det är klart.

Vi kommer försöka att hålla styrelsemöte 2:a onsdagen i varje månad så att ni medlemmar vet när vi träffas, vi kommer också publicera detta på hemsidan.

Våren börjar närma sig mer och mer och därmed tävlingssäsongen och de förberedelser vi behöver göra för våra egna tävlingar.

Lördagen den 13 april har vi arbetsdag på klubben.

Lördagen den 27 april har vi arbetsdag på rocksjön och då skall vi få i alla bojar och startgrindar.

Planera sedan in helgen den 11-12 maj då är det dags för oss tillsammans med HKK att arrangera årets första kanottävling, vi behöver er medlemmar som funktionärer för att kunna genomföra denna tävling så anmäl er till mig eller någon annan i styrelsen.

Du har väl inte missat Yoga på Friskis, vi håller på några veckor till så passa på att testa yoga, det finns platser kvar så det är bara att ansluta till övriga medlemmar kl 19.30 på onsdagar.

Vad gäller vår klubblokal så finns det en hel del som skall göras under året och där vi medlemmar behöver hjälpas åt det skall bla bytas golv i killarnas omklädningsrum och så måste vi måla utsidan av klubben men vi återkommer med datum för när vi behöver er hjälp med detta.

Är det något ni undrar över så tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen så löser vi detta tillsammans

Mvh

Stefan Wetter

Ordförande Jönköpings kanotklubb ffffff

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs fler nyheter
Admin 15 mars, 2019