inte inloggad

Månadsbrev januari 2019

Då har vi kommit in några veckor på det nya året och styrelsen jobbar nu med att förbereda årsmötet som är tisdagen den 26 februari kl 19.00.

Har ni någon motion eller annat som ni vill ta upp på årsmötet kontakta mig senast den 6 februari så att vi hinner hantera detta innan och få med det i agendan för årsmötet.

Som ni säkert redan vet är det några i styrelsen som hoppar av och nya personer behöver tillsättas i styrelsen och valberedningen jobbar nu med att kontakta er medlemmar för att hitta lämpliga personer, känner du att du kan tänka dig att hjälpa till eller vet någon som är lämplig kontakta Magnus Mattsson Mårn, Magnus Karlsson eller Paul Nystedt.

Årets medlemsavgifter är nu utskickade till er och det är första året som vi gör detta direkt från idrott online så några fel i fakturorna finns det, upptäcker ni att ni har fått felaktiga avgifter eller saknar något kontakta mig så fixar vi detta.

På tränarsidan har vi genomfört några möten och vi kommer att presentera en ny organisation kring vår kanotsektion med flera ”gamla” kanotister som nu går in som tränare och hjälptränare vilket gläder mig mycket, detta innebär att vi fortsätter att satsa under 2019 på att bli ännu bättre och synas ändå mer ute på våra tävlingsplatser med goda resultat.

Tävlingsprogrammet för 2019 kommer vilken dag som helst och som ni redan vet kommer vi att köra mist 2 tävlingar på rocksjön tillsammans med HKK, Jönköpings kanotregatta den 11-12 maj och NM den 10-11 Aug och här behöver vi hjälp av er medlemmar som funktionärer

På onsdagar kör vi Yoga fram till påsk för alla våra medlemmar kl 19.30 på Friskis, Det är Signe Carlssons mamma som ställer upp och gör detta för oss så missa inte detta tillfälle att träna upp era kroppar.

Övriga datum som kan vara bra att boka in redan nu är följande:

  • 13 april                   Arbetsdag på klubben 
  • 27 april                   Boj iläggning Rocksjön 
  • 10-11 maj                Jönköpings kanotregatta Rocksjön 
  • 25 maj                          Idrottensdag vid Lillsjö platsen
  • 7 juli                       Funktionärer Jönköping Ironman 
  • 10-11 aug                NM Rocksjön 
  • 12 oktober              Arbetsdag Klubben 
  • 30 november           Utvecklingsdag med JKK 

För att stärka upp ytterligare kring vår klubb och motionspaddling så har vi inlett ett samarbete med Håkan Wetterö som driver outdoordays.se  och sidan kajakpaddla på facebook detta koller leda till att vi ska kunna erbjuda nya roliga saker för att vi skall kunna ta steget att bli ett aktivt paddelcenter i södra Vättern som erbjuder saker till alla, tävlingskanotister som motionspaddlare mer information kommer på årsmötet samt på hemsidan även i framtida informationsbrev.

Vi har nu fått igång vårt nya passersystem och vi fortsätter att dela ut nya kort till er som har gamla kort så under slutet av februari tänker vi stänga av den gamla kortläsaren som finns på dörren vid framsidan.

Vår nya hemsida är nu tagen i drift och vi jobbar varje vecka med att publicera nya funktioner och information så besök gärna sidan.

-Nya tema bilder kommer snart på varje sida

-Medlemssidorna kommer läggas till med träningsscheman mm

Har du tankar och idéer vad som borde finns på sidan så tveka inte att höra av dig med din ide.

Mvh

Stefan Wetter

Ordförande 

Jönköpings kanotklubb 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs fler nyheter
Admin 28 januari, 2019