inte inloggad

Månadsbrev juni 2019

Det var nu ganska länge sedan jag skrev till er medlemmar och det finns givetvis många orsaker till det och ett är att det händer mycket i klubben som tar tid av oss medlemmar.

Vilken vår och försommar vi har haft känns som det gått fort men vi har gjort massor på klubben både gällande resultat på tävlingar samt andra uppdrag

Vi arrangerade årets första kanottävling den 11-12 maj tillsammans med HKK och som vanligt när vi arrangerar tävlingar så blir det bra…… i utvärderingen av tävlingen så ger oss ca 85% betyget 4-5 av 5 så ta åt er, vi är väldigt duktiga på att arrangera kanottävlingar i jönköping.

Våra kanotister har deltagit i flera tävlingar och visat att Jönköpings kanotklubb håller hög klass, flera av våra ungdomar/seniorer kommer nu under årets att representera landslaget vilket jag tycker är fantastiskt kul men det kräver också mycket arbete både från de aktiva som tränar hårt samt våra tränare/ledare som jobbar med att få allt på plats.

Vi har från styrelsen försökt att dela upp våra arbetsuppgifter så Anton och Richard jobbar med träningsfrågorna och Joakim håller i tävlingar.

Vi saknar föräldrar som kan/vill hjälpa till på träningarna med att bla köra båt samt att följa med till tävlingar.

I veckan så bjud tränarna och kanotsektionen in till föräldrar möte för att få lite mer fokus och hjälp med dessa frågor men tyvärr så var det bara 4 föräldrar som kom och skall vi kunna skicka våra aktiva till tävlingar som tex SM så måste vi hjälpas åt.

Kanotskolan började denna vecka med 20 ungdomar och 7 ledare, fantastiskt roligt att se alla dessa kanoter med ungdomar på vattnet, vilka ledare vi har i våra ungdomar som galant hanterar dessa kanotelever.

Vad har vi framför oss

Söndag den 7 juli så hjälper vi till som funktionärer på Jönköping Iron man och vi behöver hjälp av fler medlemmar för att klara av detta uppdrag, information finns på hemsidan samt Facebook eller kontakta Niklas Skagerö

Vi står som arrangör för Nordiska mästerskapen den 10-11 aug och även här måste vi ha hjälp av er medlemmar för att kunna arrangera denna tävling så kan du hjälpa till kontakta Joacim Petersson information finns även här på hemsidan samt facebook.

Vår klubbstuga används flitigt vilket är otroligt roligt men kräver underhåll och vi kommer i aug att byta vår vedeldade bastu aggregat samt måla om i korridoren inne i klubbhuset men det riktigt stora jobbet är att vi behöver tvätta och måla om huset på utsidan också vilket gör att vi kommer att bjuda in till arbetsdagar/kvällar efter semestern så att vi tillsammans kan hjälpa till att fixa till vårt klubbhus.

Nu tar jag semester i två veckor och åker till England så syns vi på Jönköpings Iron man eller nere på klubben

Har säkert glömt en massa bra info men saknar ni något så hör av er till någon av oss i styrelsen

Stefan Wetter

Ordförande Jönköpings kanotklubb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs fler nyheter
Admin 23 juni, 2019