Nu är årets tillfällen för den populära prova-på-paddlingen släppta, det är fyra tillfällen under sommaren 1/6, 15/6, 17/8 och 31/8 och alltid klockan 18:00. Du anmäler dig enkelt genom att skicka ett mail till prova@jonkopingskanotklubb.se och varje tillfälle kostar 300 kronor, invänta bekräftelse innan du betalar. Antalet platser på varje tillfälle är begränsat så vänta inte med din anmälan.

1 thoughts on “Prova-på-paddling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prova-på-paddling med instruktör

Letar du ny motionsform? Vill du uppleva naturen från sjösidan? Eller vill du bara testa på något nytt? I så fall har du hittat rätt. Under sommaren kommer du att erbjudas en möjlighet att få lära dig grunderna i kajakpaddling.

Tillfällena för 2024 är 29/4, 13/5, 27/5 och 10/6 klockan 18.00 och varje tillfälle kostar 350 kronor. Du anmäler dig enkelt genom att maila till prova@jonkopingskanotklubb.se och har du några frågor eller funderingar kan du skicka även dessa till denna mailadress. Det är ett maxtak på åtta deltagare per tillfälle och fylls platserna snabbt öppnar vi eventuellt upp fler tillfällen men vänta inte med din anmälan (betalning görs efter bekräftad anmälan)